文献
J-GLOBAL ID:201302214732941104
整理番号:13A1191337
小学生によって消費される安いジャンクフードにおける食中毒菌の微生物多様性及び出現率
Microbial diversity and prevalence of foodborne pathogens in cheap and junk foods consumed by primary schoolchildren
著者 (5件):
KIM M.J.
(Korea Univ., Seoul, KOR)
,
KIM S.A.
(Korea Univ., Seoul, KOR)
,
KANG Y.S.
(National Inst. of Food and Drug Safety Evaluation, Cheongwon-gun, KOR)
,
HWANG I.G.
(National Inst. of Food and Drug Safety Evaluation, Cheongwon-gun, KOR)
,
RHEE M.S.
(Korea Univ., Seoul, KOR)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
57
号:
1
ページ:
47-53
発行年:
2013年07月
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)