文献
J-GLOBAL ID:201302216890970610
整理番号:13A1177336
プロテアーゼ処理によるグルテンフリー米パン品質の改良
Improvement in gluten-free rice bread quality by protease treatment
著者 (4件):
KAWAMURA-KONISHI Yasuko
(Dep. of Food Sci., Fac. of Bioresources and Environmental Sciences, Ishikawa Prefectural Univ., 1-308 Suematsu ...)
,
SHODA Kazuo
(Dep. of Food Sci., Fac. of Bioresources and Environmental Sciences, Ishikawa Prefectural Univ., 1-308 Suematsu ...)
,
KOGA Hironori
(Dep. of Bioproduction Sci., Fac. of Bioresources and Environmental Sciences, Ishikawa Prefectural Univ., 1-308 ...)
,
HONDA Yuji
(Dep. of Food Sci., Fac. of Bioresources and Environmental Sciences, Ishikawa Prefectural Univ., 1-308 Suematsu ...)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
58
号:
1
ページ:
45-50
発行年:
2013年07月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)