文献
J-GLOBAL ID:201302217469641655
整理番号:13A1387710
プーアル茶の製造および化学成分:総説
Processing and chemical constituents of Pu-erh tea: A review
著者 (5件):
LV Hai-peng
(Zhejiang Univ. Tea Res. Inst., 866 Yuhangtang Road, Hangzhou 310058, CHN)
,
LV Hai-peng
(National Engineering Res. Center for Tea Processing, Tea Res. Inst., Chinese Acad. of Agricultural Sciences ...)
,
ZHANG Ying-jun
(State Key Lab. of Phytochemistry and Plant Resources in West China, Kunming Inst. of Botany, Chinese Acad. of ...)
,
LIN Zhi
(National Engineering Res. Center for Tea Processing, Tea Res. Inst., Chinese Acad. of Agricultural Sciences ...)
,
LIANG Yue-rong
(Zhejiang Univ. Tea Res. Inst., 866 Yuhangtang Road, Hangzhou 310058, CHN)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
53
号:
2
ページ:
608-618
発行年:
2013年10月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)