文献
J-GLOBAL ID:201302218275514152
整理番号:13A0235623
セルロースナノホイスカにより架橋されたゼラチンヒドロゲルの機械的熱的性質の改良
Improving the mechanical and thermal properties of gelatin hydrogels cross-linked by cellulose nanowhiskers
著者 (3件):
DASH Rajalaxmi
(School of Chemistry and Biochemistry, Inst. of Paper Sci. and Technol., Georgia Inst. of Technol., Atlanta, GA 30332 ...)
,
FOSTON Marcus
(School of Chemistry and Biochemistry, Inst. of Paper Sci. and Technol., Georgia Inst. of Technol., Atlanta, GA 30332 ...)
,
RAGAUSKAS Arthur J.
(School of Chemistry and Biochemistry, Inst. of Paper Sci. and Technol., Georgia Inst. of Technol., Atlanta, GA 30332 ...)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
91
号:
2
ページ:
638-645
発行年:
2013年01月16日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)