文献
J-GLOBAL ID:201302219776076402
整理番号:13A0415225
豆類画分のフェノール類含有量,抗酸化及び抗炎症活性
Phenolics content and antioxidant and anti-inflammatory activities of legume fractions
著者 (4件):
BOUDJOU Souhila
(Univ. Abderahman Mira, Bejaia, Route Targa Ouzemour, Bejaia 06000, DZA)
,
OOMAH B. Dave
(National Bioproducts and Bioprocesses Program, Pacific Agri-Food Res. Centre, Agriculture and Agri-Food Canada, 4200 ...)
,
ZAIDI Farid
(Univ. Abderahman Mira, Bejaia, Route Targa Ouzemour, Bejaia 06000, DZA)
,
HOSSEINIAN Farah
(Carleton Univ., Ottawa, Ontario, Canada K1S 5B6)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
138
号:
2-3
ページ:
1543-1550
発行年:
2013年06月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)