文献
J-GLOBAL ID:201302220413977970
整理番号:13A1283598
粉末乳性処方の物理的状態,分子運動性,化学的安定性
Physical state, molecular mobility and chemical stability of powdered dairy formulations
著者 (4件):
SCHMITZ-SCHUG Iris
(Chair for Food Process Engineering and Dairy Technol., Technische Universitaet Muenchen, Weihenstephaner Berg 1 ...)
,
GIANFRANCESCO Alessandro
(Nestle Res. Center, Nestec Ltd., 1026 Vers-Chez-Les-Blancs, Lausanne, CHE)
,
KULOZIK Ulrich
(Chair for Food Process Engineering and Dairy Technol., Technische Universitaet Muenchen, Weihenstephaner Berg 1 ...)
,
FOERST Petra
(Chair for Food Process Engineering and Dairy Technol., Technische Universitaet Muenchen, Weihenstephaner Berg 1 ...)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
53
号:
1
ページ:
268-277
発行年:
2013年08月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)