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文献
J-GLOBAL ID:201302222032974101   整理番号:13A0253849

嚥下困難食としての高圧加熱処理豚肉ゲルのテクスチャ,官能および嚥下の特徴

Texture, sensory and swallowing characteristics of high-pressure-heat-treated pork meat gel as a dysphagia diet
著者 (4件):
TOKIFUJI Ai
(Graduate School of Health and Nutritional Sciences, Nakamura Gakuen Univ., 5-7-1 Befu, Jounan-ku, Fukuoka, 814-0198, JPN)
MATSUSHIMA Yasuyuki
(Dep. of Rehabilitation Medicine, Univ. of Occupational and Environmental Health, 1-1 Iseigaoka Yahatanisi-ku ...)
HACHISUKA Kenji
(Dep. of Rehabilitation Medicine, Univ. of Occupational and Environmental Health, 1-1 Iseigaoka Yahatanisi-ku ...)
YOSHIOKA Keiko
(Dep. of Nutritional Sciences, Nakamura Gakuen Univ., 5-7-1 Befu, Jounan-ku, Fukuoka, 814-0198, JPN)

資料名:
Meat Science  (Meat Science)

巻: 93  号:ページ: 843-848  発行年: 2013年04月 
JST資料番号: T0789A  ISSN: 0309-1740  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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