文献
J-GLOBAL ID:201302223157721619
整理番号:13A1018392
屠殺場での鶏肉製品のカンピロバクター相互汚染
Campylobacter Cross-Contamination of Chicken Products at an Abattoir
著者 (9件):
SASAKI Y.
(Ministry of Agriculture, Tokyo, JPN)
,
MARUYAMA N.
(Res. Inst. for Animal Sci. in Biochemistry and Toxicology, Kanagawa, JPN)
,
ZOU B.
(Inst. for Food and Environment Sci. in Tokyo Kenbikyo-in Foundation, Tokyo, JPN)
,
HARUNA M.
(Ministry of Agriculture, Tokyo, JPN)
,
KUSUKAWA M.
(Ministry of Agriculture, Tokyo, JPN)
,
MURAKAMI M.
(Ministry of Agriculture, Tokyo, JPN)
,
ASAI T.
(National Veterinary Assay Lab., Tokyo, JPN)
,
TSUJIYAMA Y.
(Ministry of Agriculture, Tokyo, JPN)
,
YAMADA Y.
(Ministry of Agriculture, Tokyo, JPN)
資料名:
Zoonoses and Public Health
(Zoonoses and Public Health)
巻:
60
号:
2
ページ:
134-140
発行年:
2013年03月
JST資料番号:
W2030A
ISSN:
1863-1959
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)