文献
J-GLOBAL ID:201302224116042908
整理番号:13A0030264
澱粉の特性に及ぼす同祖小麦澱粉シンターゼのIIa遺伝子の影響
Effects of Homoeologous Wheat Starch Synthase IIa Genes on Starch Properties
著者 (10件):
SHIMBATA Tomoya
(Nippon Flour Mills Co., Ltd., Atsugi, JPN)
,
AI Yongfeng
(Iowa State Univ., Iowa, USA)
,
FUJITA Masaya
(NARO Kyushu Okinawa Agricultural Res. Center, Fukuoka, JPN)
,
INOKUMA Takayuki
(Nippon Flour Mills Co., Ltd., Atsugi, JPN)
,
VRINTEN Patricia
(Bioriginal Food and Sci. Corp., Saskatchewan, CAN)
,
SUNOHARA Ai
(Nippon Flour Mills Co., Ltd., Atsugi, JPN)
,
SAITO Mika
(NARO Tohoku Agricultural Res. Center, Iwate, JPN)
,
TAKIYA Toshiyuki
(Nippon Flour Mills Co., Ltd., Atsugi, JPN)
,
JANE Jay-lin
(Iowa State Univ., Iowa, USA)
,
NAKAMURA Toshiki
(NARO Tohoku Agricultural Res. Center, Iwate, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
60
号:
48
ページ:
12004-12010
発行年:
2012年12月05日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)