文献
J-GLOBAL ID:201302224336495113
整理番号:13A1151603
ラクダ背最長筋肉のロースティング,蒸し煮及びマイクロ波加熱中の微細構造及び機械的な特性
Microstructural and mechanical properties of camel longissimus dorsi muscle during roasting, braising and microwave heating
著者 (4件):
YARMAND M.s.
(Dep. of Food Sci., Engineering and Technol., Fac. of Agricultural Engineering and Technol., Agriculture and Natural ...)
,
NIKMARAM P.
(Dep. of Food Sci., Engineering and Technol., Fac. of Agricultural Engineering and Technol., Agriculture and Natural ...)
,
EMAM DJOMEH Z.
(Dep. of Food Sci., Engineering and Technol., Fac. of Agricultural Engineering and Technol., Agriculture and Natural ...)
,
HOMAYOUNI A.
(Dep. of Food Sci. and Technol., Fac. of Health and Nutrition, Tabriz Univ. of Medical Sciences, Tabriz, IRN)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
95
号:
2
ページ:
419-424
発行年:
2013年10月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)