文献
J-GLOBAL ID:201302225141140775
整理番号:13A1443638
in vivoにおける調理した玄米と白米の胃内容物排出速度と糜汁特性
Gastric emptying rate and chyme characteristics for coked brown and white rice meals in vivo
著者 (6件):
BORNHORST Gail M
(Univ. California, CA, USA)
,
CHANG Lucy Q
(Univ. California, CA, USA)
,
RUTHERFURD Shane M
(Massey Univ., Palmerston North, NZL)
,
MOUGHAN Paul J
(Massey Univ., Palmerston North, NZL)
,
SINGH R Paul
(Univ. California, CA, USA)
,
SINGH R Paul
(Massey Univ., Palmerston North, NZL)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
93
号:
12
ページ:
2900-2908
発行年:
2013年09月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)