文献
J-GLOBAL ID:201302227292978854
整理番号:13A0810012
穀物粒における生物活性化合物-発生,構造,技術的重要性および栄養上の利点-レビュー
Bioactive compounds in cereal grains-occurrence, structure, technological significance and nutritional benefits-a review
著者 (3件):
BARTLOMIEJ Siurek
(Technical Univ. of Lodz, Lodz, POL)
,
JUSTYNA Rosicka-Kaczmarek
(Technical Univ. of Lodz, Lodz, POL)
,
EWA Nebesny
(Technical Univ. of Lodz, Lodz, POL)
資料名:
Food Science and Technology International
(Food Science and Technology International)
巻:
18
号:
6
ページ:
559-568
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
A1580A
ISSN:
1082-0132
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)