文献
J-GLOBAL ID:201302227623978213
整理番号:13A0565584
可食性藍藻類はマクロファージおよび脾細胞におけるNFκB経路を阻害することにより炎症性サイトカインの産生を弱める
Edible blue-green algae reduce the production of pro-inflammatory cytokines by inhibiting NF-κB pathway in macrophages and splenocytes
著者 (7件):
KU Chai Siah
(Dep. of Nutritional Sciences, Univ. of Connecticut, Storrs, CT 06269, USA)
,
PHAM Tho X.
(Dep. of Nutritional Sciences, Univ. of Connecticut, Storrs, CT 06269, USA)
,
PARK Youngki
(Dep. of Nutritional Sciences, Univ. of Connecticut, Storrs, CT 06269, USA)
,
KIM Bohkyung
(Dep. of Nutritional Sciences, Univ. of Connecticut, Storrs, CT 06269, USA)
,
SHIN Min Sun
(Dep. of Internal Medicine, Yale Univ. School of Medicine, New Haven, CT 06520, USA)
,
KANG Insoo
(Dep. of Internal Medicine, Yale Univ. School of Medicine, New Haven, CT 06520, USA)
,
LEE Jiyoung
(Dep. of Nutritional Sciences, Univ. of Connecticut, Storrs, CT 06269, USA)
資料名:
Biochimica et Biophysica Acta
(Biochimica et Biophysica Acta)
巻:
1830
号:
4
ページ:
2981-2988
発行年:
2013年04月
JST資料番号:
B0207A
ISSN:
0005-2728
CODEN:
BBBMBS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)