文献
J-GLOBAL ID:201302229231456521
整理番号:13A1322258
Saccharomyces cerevisiae抑制系により大量産生されるアルブシンBはマウスの脂質利用と抗酸化能を増強する
Albusin B, mass-produced by the Saccharomyces cerevisiae suppression system, enhances lipid utilisation and antioxidant capacity in mice
著者 (4件):
HSIEH Ya-Hui
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
WANG Han-Tsung
(Chinese Culture Univ., Taipei, TWN)
,
HSU Jih-Tay
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
,
CHEN Ching-Yi
(National Taiwan Univ., Taipei, TWN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
93
号:
11
ページ:
2758-2764
発行年:
2013年08月30日
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)