文献
J-GLOBAL ID:201302230678406635
整理番号:13A1177350
赤モロコシ麦芽β-グルカナーゼ活性と残余β-グルカンへのBacillus subtilisベースの生物制御浸漬前の希アルカリ使用と発芽条件の影響
Effect of the use of dilute alkaline prior to Bacillus subtilis-based biocontrol steeping and germination conditions on red sorghum malt β-glucanase activities and residual β-glucans
著者 (7件):
BWANGANGA TAWABA Jean-claude
(Dep. of Food Technol., Gembloux AgroBioTech, Univ. of Liege, Passage des Deportes 2, B-5030 Gembloux, BEL)
,
BWANGANGA TAWABA Jean-claude
(Dep. of Bioindustries, Gembloux AgroBioTech, Univ. of Liege, Passage des Deportes 2, B-5030 Gembloux, BEL)
,
BWANGANGA TAWABA Jean-claude
(Univ. of Kinshasa, Agricultural Fac., BP 14071 Kinshasa 1, Congo)
,
DESTAIN Jacqueline
(Dep. of Bioindustries, Gembloux AgroBioTech, Univ. of Liege, Passage des Deportes 2, B-5030 Gembloux, BEL)
,
MALUMBA KAMBA Paul
(Dep. of Food Technol., Gembloux AgroBioTech, Univ. of Liege, Passage des Deportes 2, B-5030 Gembloux, BEL)
,
BERA Francois
(Dep. of Food Technol., Gembloux AgroBioTech, Univ. of Liege, Passage des Deportes 2, B-5030 Gembloux, BEL)
,
THONART Philippe
(Dep. of Bioindustries, Gembloux AgroBioTech, Univ. of Liege, Passage des Deportes 2, B-5030 Gembloux, BEL)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
58
号:
1
ページ:
148-155
発行年:
2013年07月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)