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文献
J-GLOBAL ID:201302231522853344   整理番号:13A1151408

事前脱水クッキーの温度依存品質特性:構造,褐変,テクスチャー,in vitro澱粉消化性,およびマウスの血液グルコース濃度に対する影響

Temperature-dependent quality characteristics of pre-dehydrated cookies: Structure, browning, texture, in vitro starch digestibility, and the effect on blood glucose levels in mice
著者 (6件):
KAWAI Kiyoshi
(Dep. of Biofunctional Sci. and Technol., Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
KAWAI Kiyoshi
(Fac. of Applied Biological Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
MATSUSAKI Keiko
(Dep. of Biofunctional Sci. and Technol., Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
HANDO Kana
(Dep. of Biofunctional Sci. and Technol., Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
HAGURA Yoshio
(Dep. of Biofunctional Sci. and Technol., Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
HAGURA Yoshio
(Fac. of Applied Biological Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)

資料名:
Food Chemistry  (Food Chemistry)

巻: 141  号:ページ: 223-228  発行年: 2013年11月01日 
JST資料番号: H0766A  ISSN: 0308-8146  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: イギリス (GBR)  言語: 英語 (EN)
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