文献
J-GLOBAL ID:201302231522853344
整理番号:13A1151408
事前脱水クッキーの温度依存品質特性:構造,褐変,テクスチャー,in vitro澱粉消化性,およびマウスの血液グルコース濃度に対する影響
Temperature-dependent quality characteristics of pre-dehydrated cookies: Structure, browning, texture, in vitro starch digestibility, and the effect on blood glucose levels in mice
著者 (6件):
KAWAI Kiyoshi
(Dep. of Biofunctional Sci. and Technol., Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
,
KAWAI Kiyoshi
(Fac. of Applied Biological Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
,
MATSUSAKI Keiko
(Dep. of Biofunctional Sci. and Technol., Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
,
HANDO Kana
(Dep. of Biofunctional Sci. and Technol., Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
,
HAGURA Yoshio
(Dep. of Biofunctional Sci. and Technol., Graduate School of Biosphere Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
,
HAGURA Yoshio
(Fac. of Applied Biological Sci., Hiroshima Univ., Hiroshima 739-8528, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
141
号:
1
ページ:
223-228
発行年:
2013年11月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)