文献
J-GLOBAL ID:201302235735310706
整理番号:13A1719776
酵素処理したアスパラガスエキスからの5-ヒドロキシメチル-2-フルフラール誘導体であるアスフラールの分離,構造解明,および生物学的評価
Isolation, Structural Elucidation, and Biological Evaluation of a 5-Hydroxymethyl-2-furfural Derivative, Asfural, from Enzyme-Treated Asparagus Extract
著者 (9件):
ITO Tomohiro
(Amino Up Chemical Co., Ltd., Sapporo, JPN)
,
SATO Atsuya
(Amino Up Chemical Co., Ltd., Sapporo, JPN)
,
ONO Tomoko
(Amino Up Chemical Co., Ltd., Sapporo, JPN)
,
GOTO Kazunori
(Amino Up Chemical Co., Ltd., Sapporo, JPN)
,
MAEDA Takahiro
(Amino Up Chemical Co., Ltd., Sapporo, JPN)
,
TAKANARI Jun
(Amino Up Chemical Co., Ltd., Sapporo, JPN)
,
NISHIOKA Hiroshi
(Amino Up Chemical Co., Ltd., Sapporo, JPN)
,
KOMATSU Kenichi
(Hokkaido Pharmaceutical Univ. School of Pharmacy, Otaru, JPN)
,
MATSUURA Hideyuki
(Hokkaido Univ., Sapporo, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
61
号:
38
ページ:
9155-9159
発行年:
2013年09月25日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)