文献
J-GLOBAL ID:201302236128970566
整理番号:13A0569841
認知低下に関するベリーとフラボノイドの食事による摂取量
Dietary Intakes of Berries and Flavonoids in Relation to Cognitive Decline
著者 (7件):
DEVORE Elizabeth E.
(Brigham and Women’s Hospital)
,
DEVORE Elizabeth E.
(Harvard Medical School, MA)
,
KANG Jae Hee
(Brigham and Women’s Hospital)
,
KANG Jae Hee
(Harvard Medical School, MA)
,
BRETELER Monique M. B.
(German Center for Neurodegenerative Diseases, Bonn, DEU)
,
GRODSTEIN Francine
(Brigham and Women’s Hospital)
,
GRODSTEIN Francine
(Harvard Medical School, MA)
資料名:
Annals of Neurology
(Annals of Neurology)
巻:
72
号:
1
ページ:
135-143
発行年:
2012年07月
JST資料番号:
T0008A
ISSN:
0364-5134
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)