文献
J-GLOBAL ID:201302237607310208
整理番号:13A1387378
Capsicumペッパーの超臨界二酸化炭素抽出:グローバル収率およびカプサイシノイド含量
Supercritical carbon dioxide extraction of Capsicum peppers: Global yield and capsaicinoid content
著者 (6件):
DE AGUIAR Ana C.
(Coll. of Food Engineering, Univ. of Campinas, DEA/FEA/UNICAMP, 13083-862 Campinas, SP, BRA)
,
SALES Luiz P.
(Coll. of Food Engineering, Univ. of Campinas, DEA/FEA/UNICAMP, 13083-862 Campinas, SP, BRA)
,
COUTINHO Janclei P.
(Coll. of Food Sci., Univ. of Campinas, DCA/FEA/UNICAMP, 13083-862 Campinas, SP, BRA)
,
BARBERO Gerardo F.
(Campus de Excelencia Internacional Agroalimentario CeiA3, Grupo de Investigacion Quimico Analitico del Vino y ...)
,
GODOY Helena T.
(Coll. of Food Sci., Univ. of Campinas, DCA/FEA/UNICAMP, 13083-862 Campinas, SP, BRA)
,
MARTINEZ Julian
(Coll. of Food Engineering, Univ. of Campinas, DEA/FEA/UNICAMP, 13083-862 Campinas, SP, BRA)
資料名:
Journal of Supercritical Fluids
(Journal of Supercritical Fluids)
巻:
81
ページ:
210-216
発行年:
2013年09月
JST資料番号:
W1591A
ISSN:
0896-8446
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)