文献
J-GLOBAL ID:201302237796737020
整理番号:13A0235589
アスタキサンチンのヒドロキシプロピル-β-シクロデキストリンとの複合体の貯蔵安定性および抗酸化剤活性
Storage stability and antioxidant activity of complex of astaxanthin with hydroxypropyl-β-cyclodextrin
著者 (4件):
YUAN Chao
(School of Biotechnology and Food, Anyang Inst. of Technol., Huanghe Road, Anyang 455000, CHN)
,
DU Lei
(School of Biotechnology and Food, Anyang Inst. of Technol., Huanghe Road, Anyang 455000, CHN)
,
JIN Zhengyu
(School of Food Sci. and Technol., Southern Yangtze Univ., 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, CHN)
,
XU Xueming
(School of Food Sci. and Technol., Southern Yangtze Univ., 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, CHN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
91
号:
1
ページ:
385-389
発行年:
2013年01月02日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)