文献
J-GLOBAL ID:201302238131640243
整理番号:13A0010295
食物性イワシタンパク質はフルクトース誘発性メタボリックシンドロームのラットにおけるインスリン耐性,レプチンおよびTNF-αを降下し,脂肪組織の酸化ストレスに有益な効果を発揮する
Dietary sardine protein lowers insulin resistance, leptin and TNF-α and beneficially affects adipose tissue oxidative stress in rats with fructose-induced metabolic syndrome
著者 (5件):
MADANI Zohra
(Es-Senia Univ., Oran, DZA)
,
LOUCHAMI Karim
(Univ. Libre de Bruxelles, Brussels, BEL)
,
SENER Abdullah
(Univ. Libre de Bruxelles, Brussels, BEL)
,
MALAISSE Willy J.
(Univ. Libre de Bruxelles, Brussels, BEL)
,
YAHIA Dalila Ait
(Es-Senia Univ., Oran, DZA)
資料名:
International Journal of Molecular Medicine
(International Journal of Molecular Medicine)
巻:
29
号:
2
ページ:
311-318
発行年:
2012年02月
JST資料番号:
W1576A
ISSN:
1107-3756
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
ギリシャ (GRC)
言語:
英語 (EN)