文献
J-GLOBAL ID:201302238365761370
整理番号:13A0322325
加工時のブロイラーカーカス上のCampylobacter,全生菌数(TVC)および全腸内細菌科数(TEC)を削減するためのリン酸三ナトリウム,クエン酸および乳酸の総排泄腔洗浄処理の評価
An evaluation of trisodium phosphate, citric acid and lactic acid cloacal wash treatments to reduce Campylobacter, total viable counts (TVC) and total enterobacteriaceae counts (TEC) on broiler carcasses during processing
著者 (4件):
MEREDITH Hazel
(Food Safety Dep., Teagasc Food Res. Centre, Ashtown, Dublin 15, Ireland)
,
MEREDITH Hazel
(Univ. of Ulster at Jordanstown, Ireland)
,
MCDOWELL David
(Univ. of Ulster at Jordanstown, Ireland)
,
BOLTON Declan J.
(Food Safety Dep., Teagasc Food Res. Centre, Ashtown, Dublin 15, Ireland)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
32
号:
1
ページ:
149-152
発行年:
2013年07月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)