文献
J-GLOBAL ID:201302239720736354
整理番号:13A0030292
シンプレックス-セントロイド混合計画による種々の溶媒を用いた大豆イソフラボン抽出の最適化
Optimization of soy isoflavone extraction with different solvents using the simplex-centroid mixture design
著者 (5件):
YOSHIARA Luciane Yuri
(Universidade Estadual de Londrina, Parana, BRA)
,
MADEIRA Tiago Bervelieri
(Universidade Estadual de Londrina, Parana, BRA)
,
DELAROZA Fernanda
(Universidade Estadual de Londrina, Parana, BRA)
,
SILVA Josemeyre Bonifacio da
(Universidade Estadual de Londrina, Parana, BRA)
,
IDA Elza Iouko
(Universidade Estadual de Londrina, Parana, BRA)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
63
号:
8
ページ:
978-986
発行年:
2012年12月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)