文献
J-GLOBAL ID:201302240783080031
整理番号:13A0896237
コーンストーバの同時および別々の糖化および発酵における酵素再利用:界面活性剤及びポリペプチドの重合体ミセルの影響の比較
Enzyme recycling in a simultaneous and separate saccharification and fermentation of corn stover: A comparison between the effect of polymeric micelles of surfactants and polypeptides
著者 (3件):
ECKARD Anahita Dehkhoda
(Dep. of Agricultural and Biosystems Engineering, 1400 North Campus Drive, South Dakota State Univ., Brookings, SD ...)
,
MUTHUKUMARAPPAN K.
(Dep. of Agricultural and Biosystems Engineering, 1400 North Campus Drive, South Dakota State Univ., Brookings, SD ...)
,
GIBBONS William
(Dep. of Biology and Microbiology, 1400 North Campus Drive, South Dakota State Univ., Brookings, SD 57007, USA)
資料名:
Bioresource Technology
(Bioresource Technology)
巻:
132
ページ:
202-209
発行年:
2013年03月
JST資料番号:
A0390B
ISSN:
0960-8524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)