文献
J-GLOBAL ID:201302242514956233
整理番号:13A0550399
ジャガイモにおける有益なフィトケミカル-総説
Beneficial phytochemicals in potato - a review
著者 (4件):
EZEKIEL Rajarathnam
(Div. of Crop Physiology and Postharvest Technol., Central Potato Res. Inst., Shimla, IND)
,
SINGH Narpinder
(Dep. of Food Sci. and Technol., Guru Nanak Dev Univ., Amritsar, IND)
,
SHARMA Shagun
(Dep. of Food Sci. and Technol., Guru Nanak Dev Univ., Amritsar, IND)
,
KAUR Amritpal
(Dep. of Food Sci. and Technol., Guru Nanak Dev Univ., Amritsar, IND)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
50
号:
2
ページ:
487-496
発行年:
2013年03月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)