文献
J-GLOBAL ID:201302242725784145
整理番号:13A1007448
パン生地と穀物製品におけるグルテン-澱粉マトリックスの可視化のための新しい染色法の開発
Development of a Novel Staining Procedure for Visualizing the Gluten-Starch Matrix in Bread Dough and Cereal Products
著者 (7件):
MAEDA Tatsuro
(Nisshin Foods Inc., Tokyo, JPN)
,
KOKAWA Mito
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
MIURA Makoto
(Iwate Univ., Iwate, JPN)
,
ARAKI Tetsuya
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
YAMADA Masaharu
(Kogakuin Univ., Tokyo, JPN)
,
TAKEYA Koji
(Nisshin Foods Inc., Tokyo, JPN)
,
SAGARA Yasuyuki
(Food Kansei Communications Corp., Tokyo, JPN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
90
号:
3
ページ:
175-180
発行年:
2013年05月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)