文献
J-GLOBAL ID:201302244745586903
整理番号:13A0249504
フェンネル(Foeniculum vulgare L.)とカモミール(Matricaria chamomilla L.)の精油および抽出液の抗酸化および抗微生物活性
Antioxidant and antimicrobial activities of essential oil and extracts of fennel (Foeniculum vulgare L.) and chamomile (Matricaria chamomilla L.)
著者 (5件):
ROBY Mohamed Hussein Hamdy
(Food Sci. and Technol. Dept., Fac. of Agriculture, Fayoum Univ., Egypt)
,
ROBY Mohamed Hussein Hamdy
(Procedes Biotechnologiques et Alimentaires, ENSAIA, INPL, Lorraine Univ., Lab. Ingenierie des Biomolecules (LIBio) ...)
,
SARHAN Mohamed Atef
(Food Sci. and Technol. Dept., Fac. of Agriculture, Fayoum Univ., Egypt)
,
SELIM Khaled Abdel-Hamed
(Food Sci. and Technol. Dept., Fac. of Agriculture, Fayoum Univ., Egypt)
,
KHALEL Khalel Ibrahim
(Food Sci. and Technol. Dept., Fac. of Agriculture, Fayoum Univ., Egypt)
資料名:
Industrial Crops and Products
(Industrial Crops and Products)
巻:
44
ページ:
437-445
発行年:
2013年01月
JST資料番号:
W0732A
ISSN:
0926-6690
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)