文献
J-GLOBAL ID:201302247363726283
整理番号:13A0415216
1HNMRおよびGC/MSフィンガープリントによる油と脂肪のキャラクタリゼーション:分類,推定および偽和の検出
Characterization of oils and fats by 1H NMR and GC/MS fingerprinting: Classification, prediction and detection of adulteration
著者 (5件):
FANG Guihua
(Dep. of Chemistry, National Univ. of Singapore, Singapore, SGP)
,
GOH Jing Yeen
(Dep. of Chemistry, National Univ. of Singapore, Singapore, SGP)
,
TAY Manjun
(Dep. of Chemistry, National Univ. of Singapore, Singapore, SGP)
,
LAU Hiu Fung
(Dep. of Chemistry, National Univ. of Singapore, Singapore, SGP)
,
LI Sam Fong Yau
(Dep. of Chemistry, National Univ. of Singapore, Singapore, SGP)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
138
号:
2-3
ページ:
1461-1469
発行年:
2013年06月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)