文献
J-GLOBAL ID:201302249080575583
整理番号:13A1719774
クワ(Morus spp.)の葉のフラボノール含有量の品種差と成分育種のためのクエルセチン3-(6-マロニルグルコシド)の遺伝学的分析
Varietal Differences in the Flavonol Content of Mulberry (Morus spp.) Leaves and Genetic Analysis of Quercetin 3-(6-Malonylglucoside) for Component Breeding
著者 (4件):
SUGIYAMA Mari
(Shimane Agricultural Technol. Center, Shimane, JPN)
,
KATSUBE Takuya
(Shimane Inst. Industrial Technol., Shimane, JPN)
,
KOYAMA Akio
(Naitonal Inst. Agrobiological Sci., Ibaraki, JPN)
,
ITAMURA Hiroyuki
(Shimane Univ., Shimane, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
61
号:
38
ページ:
9140-9147
発行年:
2013年09月25日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)