文献
J-GLOBAL ID:201302250723754004
整理番号:13A1846876
GLASSWORTHハーブ(SALSOLA COLLINA): 機能性食品に対する生物活性化合物の天然資源
GLASSWORTH HERB (SALSOLA COLLINA): A NATURAL RESOURCE OF BIOACTIVE COMPOUNDS FOR FUNCTIONAL FOODS
著者 (4件):
BURKOVA V.
(Biolit Ltd., Tomsk, RUS)
,
BOYEV S.
(National Res. Polytechnic Univ., Tomsk, RUS)
,
VENGEROVSKY A.
(Siberian State Medical Univ., Tomsk, RUS)
,
KOLESNOV A.
(Moscow National Univ. of Food Production, Moscow, RUS)
資料名:
Fruit Processing
(Fruit Processing)
巻:
23
号:
4
ページ:
154-158
発行年:
2013年07月
JST資料番号:
A1325A
ISSN:
0939-4435
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)