文献
J-GLOBAL ID:201302250987918625
整理番号:13A1927698
ラットに魚油を経口または静脈投与した後の血漿,白血球及び赤血球,ならびに組織中の脂肪酸
Fatty acids in plasma, white and red blood cells, and tissues after oral orintravenous administration of fish oil in rats
著者 (10件):
BARROS Karina V.
(Universidade Federal de Sao Paulo, Sao Paulo, BRA)
,
CASSULINO Ana P.
(Universidade Federal de Sao Paulo, Sao Paulo, BRA)
,
ANDRADE Iracema
(Universidade Federal de Sao Paulo, Sao Paulo, BRA)
,
SILVEIRA Vera L.F.
(Universidade Federal de Sao Paulo, Sao Paulo, BRA)
,
BARROS Karina V.
(Univ. Southampton, Southampton, GBR)
,
WEST Annette L.
(Univ. Southampton, Southampton, GBR)
,
MILES Elizabeth A.
(Univ. Southampton, Southampton, GBR)
,
CALDER Philip C.
(Univ. Southampton, Southampton, GBR)
,
CARVALHO Patricia O.
(Universidade Sao Francisco, Sao Paulo, BRA)
,
SILVEIRA Vera L.F.
(Universidade Federal de Sao Paulo, Diadema, BRA)
資料名:
Clinical Nutrition
(Clinical Nutrition)
巻:
32
号:
6
ページ:
993-998
発行年:
2013年12月
JST資料番号:
W1761A
ISSN:
0261-5614
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)