文献
J-GLOBAL ID:201302251825819727
整理番号:13A1151577
ドライエージング袋又は真空で熟成したビーフ中殿筋の肉質,微生物学的状態及び消費者嗜好性
Meat quality, microbiological status and consumer preference of beef gluteus medius aged in a dry ageing bag or vacuum
著者 (4件):
LI Xin
(Swedish Univ. of Agricultural Sciences, Uppsala BioCenter, Dep. of Food Sci., P.O. Box 7051, SE-750 07, Uppsala, SWE)
,
BABOL Jakub
(Swedish Univ. of Agricultural Sciences, Dep. of Biomedical Sciences and Veterinary Public Health, P.O. Box 7028 ...)
,
WALLBY Anna
(Swedish Univ. of Agricultural Sciences, Uppsala BioCenter, Dep. of Food Sci., P.O. Box 7051, SE-750 07, Uppsala, SWE)
,
LUNDSTROEM Kerstin
(Swedish Univ. of Agricultural Sciences, Uppsala BioCenter, Dep. of Food Sci., P.O. Box 7051, SE-750 07, Uppsala, SWE)
資料名:
Meat Science
(Meat Science)
巻:
95
号:
2
ページ:
229-234
発行年:
2013年10月
JST資料番号:
T0789A
ISSN:
0309-1740
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)