文献
J-GLOBAL ID:201302252840530772
整理番号:13A1780360
次世代塩基配列決定法並びに食物微生物ゲノミクスに対するその潜在的な影響
Next-generation sequencing and its potential impact on food microbial genomics
著者 (3件):
SOLIERI Lisa
(Univ. of Modena and Reggio Emilia, Dep. of Agricultural and Food Sciences, via Amendola 2, 42100, Reggio Emilia, ITA)
,
DAKAL Tikam Chand
(Univ. of Modena and Reggio Emilia, Dep. of Agricultural and Food Sciences, via Amendola 2, 42100, Reggio Emilia, ITA)
,
GIUDICI Paolo
(Univ. of Modena and Reggio Emilia, Dep. of Agricultural and Food Sciences, via Amendola 2, 42100, Reggio Emilia, ITA)
資料名:
Annals of Microbiology
(Annals of Microbiology)
巻:
63
号:
1
ページ:
21-37
発行年:
2013年03月
JST資料番号:
E0796A
ISSN:
1590-4261
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)