文献
J-GLOBAL ID:201302252915063458
整理番号:13A0580572
食品におけるフランと5-ヒドロキシメチルフルフラールの低減戦略
Mitigation strategies of furan and 5-hydroxymethylfurfural in food
著者 (2件):
ANESE Monica
(Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Univ. of Udine, Via Sondrio 2/A, 33100 Udine, ITA)
,
SUMAN Michele
(Barilla SpA, Food Sci. and Res. Labs, Via Mantova 166, Parma, ITA)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
51
号:
1
ページ:
257-264
発行年:
2013年04月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)