文献
J-GLOBAL ID:201302253766714366
整理番号:13A1151418
胃および小腸を想定した条件下でケンペロールの亜硝酸誘導酸化に対する澱粉の影響,およびケンペロールによる澱粉のα-アミラーゼ触媒消化の阻害に対する澱粉の影響
Effects of starch on nitrous acid-induced oxidation of kaempferol and inhibition of α-amylase-catalysed digestion of starch by kaempferol under conditions simulating the stomach and the intestine
著者 (2件):
TAKAHAMA Umeo
(Dep. of Bioscience, Kyushu Dental Univ., Kitakyushu 803-8580, JPN)
,
HIROTA Sachiko
(Dep. of Nutrition, Kyushu Women’s Univ., Kitakyushu 807-8586, JPN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
141
号:
1
ページ:
313-319
発行年:
2013年11月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)