文献
J-GLOBAL ID:201302253769815805
整理番号:13A0958271
カキ(Ostrea rivularis gould)の内臓および閉殻筋における活性化非揮発性味覚化合物の比較
Comparison of Active Non-volatile Taste Components in the Viscera and Adductor Muscles of Oyster (Ostrea rivularis Gould)
著者 (5件):
LIU Ya
(South China Sea Inst. Oceanology, Chinese Acad. Sci., Guangdong Province, CHN)
,
LIU Ya
(Guangdong Ocean Univ., Guangdong Province, CHN)
,
LIU Ya
(Graduate School, Chinese Acad. Sci., Beijing, CHN)
,
ZHANG Chaohua
(Guangdong Ocean Univ., Guangdong Province, CHN)
,
CHEN Shuijin
(Guangdong Ocean Univ., Guangdong Province, CHN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
19
号:
3
ページ:
417-424
発行年:
2013年05月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)