文献
J-GLOBAL ID:201302253779510034
整理番号:13A1817789
in vitro, in vivo実験におけるジャガイモ蛋白質分離物の消化の動力学
Digestion kinetics of potato protein isolates in vitro and in vivo
著者 (4件):
HE Tao
(AVEBE U.A., Veendam, NLD)
,
SPELBRINK Robin E. J.
(AVEBE U.A., Veendam, NLD)
,
WITTEMAN Ben J.
(Gelderse Vallei Hospital, Ede, NLD)
,
GIUSEPPIN Marco L. F.
(AVEBE U.A., Veendam, NLD)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
64
号:
7
ページ:
787-793
発行年:
2013年11月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)