文献
J-GLOBAL ID:201302255285890775
整理番号:13A0415247
熟成アマにおけるシクロリノペプチドJ,Kの検出,単離,キャラクタリゼーション
Detection, isolation and characterisation of cyclolinopeptides J and K in ageing flax
著者 (4件):
JADHAV Pramodkumar D.
(Dep. of Food and Bioproduct Sciences, Univ. of Saskatchewan, Saskatoon, SK, Canada S7N5A8)
,
OKINYO-OWITI Denis P.
(Dep. of Plant Sciences, Univ. of Saskatchewan, Saskatoon, SK, Canada S7N5A8)
,
AHIAHONU Pearson W.K.
(Dep. of Plant Sciences, Univ. of Saskatchewan, Saskatoon, SK, Canada S7N5A8)
,
REANEY Martin J.T.
(Dep. of Plant Sciences, Univ. of Saskatchewan, Saskatoon, SK, Canada S7N5A8)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
138
号:
2-3
ページ:
1757-1763
発行年:
2013年06月01日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)