文献
J-GLOBAL ID:201302255726599419
整理番号:13A0243979
橙皮油由来のデカナール,リナロール,バレンセンおよびオクタナールの単離および生物学的活性
Isolation and Biological Activities of Decanal, Linalool, Valencene, and Octanal from Sweet Orange Oil
著者 (5件):
LIU Kehai
(Shanghai Ocean Univ., Shanghai, CHN)
,
CHEN Qiulin
(Shanghai Apple Flavor & Fragrance Co., Ltd., Shanghai, CHN)
,
LIU Yanjun
(Jiangxi Univ. Traditional Chinese Medicine, Nanchang, CHN)
,
ZHOU Xiaoyan
(Shanghai Ocean Univ., Shanghai, CHN)
,
WANG Xichang
(Shanghai Ocean Univ., Shanghai, CHN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
77
号:
10/12
ページ:
C1156-C1161
発行年:
2012年10月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)