文献
J-GLOBAL ID:201302256131301358
整理番号:13A0527947
脳の認識機能へのニワトリのエッセンスの効果 近赤外分光研究
Effects of Essence of Chicken on Cognitive Brain Function: A Near-Infrared Spectroscopy Study
著者 (6件):
KONAGAI Chizuru
(Dep. of Neuropsychiatry, Kyorin Univ. School of Medicine)
,
KONAGAI Chizuru
(Dep. of Food and Nutrition, Japan Women’s Univ.)
,
WATANABE Hiroshi
(Inst. for Health Care Sci., Suntory Wellness, Ltd.)
,
ABE Keiichi
(BRAND’S Brain Res. Centre, Cerebos Pacific Ltd.)
,
TSURUOKA Nobuo
(BRAND’S Brain Res. Centre, Cerebos Pacific Ltd.)
,
KOGA Yoshihiko
(Dep. of Neuropsychiatry, Kyorin Univ. School of Medicine)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
77
号:
1
ページ:
178-181 (J-STAGE)
発行年:
2013年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)