文献
J-GLOBAL ID:201302256406130788
整理番号:13A0237874
中国におけるウシ/牛肉の品質安全のためのRFIDに基づくトレーサビリティシステムの開発と評価
Development and evaluation on a RFID-based traceability system for cattle/beef quality safety in China
著者 (5件):
FENG Jianying
(Coll. of Engineering, China Agricultural Univ., Beijing 100083, CHN)
,
FU Zetian
(Coll. of Engineering, China Agricultural Univ., Beijing 100083, CHN)
,
WANG Zaiqiong
(Coll. of Information and Electrical Engineering, China Agricultural Univ., Beijing 100083, CHN)
,
XU Mark
(Portsmouth Business School, Univ. of Portsmouth, Portsmouth, Hampshire PO1 3DE, GBR)
,
ZHANG Xiaoshuan
(Coll. of Information and Electrical Engineering, China Agricultural Univ., Beijing 100083, CHN)
資料名:
Food Control
(Food Control)
巻:
31
号:
2
ページ:
314-325
発行年:
2013年06月
JST資料番号:
W0246A
ISSN:
0956-7135
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)