文献
J-GLOBAL ID:201302256628474680
整理番号:13A0638534
チェリーワインの化学及び芳香プロフィルにおけるSaccharomyces cerevisiae及びOenococcus oeniのシーケンシャル接種の評価
Evaluation of sequential inoculation of Saccharomyces cerevisiae and Oenococcus oeni strains on the chemical and aromatic profiles of cherry wines
著者 (9件):
SUN Shu Yang
(School of Food Engineering, Ludong Univ., Yantai, Shandong 264025, CHN)
,
CHE Chang Yang
(School of Food Engineering, Ludong Univ., Yantai, Shandong 264025, CHN)
,
SUN Teng Fei
(School of Food Engineering, Ludong Univ., Yantai, Shandong 264025, CHN)
,
LV Zhen Zhen
(School of Food Engineering, Ludong Univ., Yantai, Shandong 264025, CHN)
,
HE Shu Xiao
(School of Food Engineering, Ludong Univ., Yantai, Shandong 264025, CHN)
,
GU Hong Na
(School of Food Engineering, Ludong Univ., Yantai, Shandong 264025, CHN)
,
SHEN Wen Juan
(School of Food Engineering, Ludong Univ., Yantai, Shandong 264025, CHN)
,
CHI Da Chun
(School of Food Engineering, Ludong Univ., Yantai, Shandong 264025, CHN)
,
GAO Yi
(School of Food Engineering, Ludong Univ., Yantai, Shandong 264025, CHN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
138
号:
4
ページ:
2233-2241
発行年:
2013年06月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)