文献
J-GLOBAL ID:201302257661578993
整理番号:13A0693279
グルテンフリー製パンのためのホワイトソルガム粉の利用
Using white sorghum flour for gluten-free breadmaking
著者 (4件):
VELAZQUEZ Noemi
(Universidad Nacional del Litoral, Santa Fe, ARG)
,
SANCHEZ Hugo
(Universidad Nacional del Litoral, Santa Fe, ARG)
,
OSELLA Carlos
(Universidad Nacional del Litoral, Santa Fe, ARG)
,
SANTIAGO Liliana G.
(Universidad Nacional del Litoral, Santa Fe, ARG)
資料名:
International Journal of Food Sciences and Nutrition
(International Journal of Food Sciences and Nutrition)
巻:
63
号:
4
ページ:
491-497
発行年:
2012年06月
JST資料番号:
W0155A
ISSN:
0963-7486
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)