文献
J-GLOBAL ID:201302259513954164
整理番号:13A1639455
ブロッコリ小花におけるスルホラファン合成を最大化するためのブランチング段階の最適化
Optimization of a blanching step to maximize sulforaphane synthesis in broccoli florets
著者 (4件):
PEREZ Carmen
(Ph.D. Program in Food Sci. and Technol., Univ. of Santiago of Chile, Obispo Manuel Umana 050 Estacion Central ...)
,
BARRIENTOS Herna
(Dep. of Chemical Engineering, Univ. of Santiago of Chile, Avenida Libertador Bernardo O’Higgins 3363, Estacion ...)
,
ROMAN Juan
(Dep. of Chemical Engineering, Univ. of Santiago of Chile, Avenida Libertador Bernardo O’Higgins 3363, Estacion ...)
,
MAHN Andrea
(Dep. of Chemical Engineering, Univ. of Santiago of Chile, Avenida Libertador Bernardo O’Higgins 3363, Estacion ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
145
ページ:
264-271
発行年:
2014年02月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)