文献
J-GLOBAL ID:201302259554172308
整理番号:13A0149997
脂肪酸及び揮発性化合物フィンガープリンティング技術によるパーム油の地域的な産地確認
Geographical provenance of palm oil by fatty acid and volatile compound fingerprinting techniques
著者 (5件):
TRES A.
(RIKILT, Wageningen Univ. and Res. Centre, Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, NLD)
,
RUIZ-SAMBLAS C.
(RIKILT, Wageningen Univ. and Res. Centre, Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, NLD)
,
RUIZ-SAMBLAS C.
(Dep. of Analytical Chemistry, Univ. of Granada, c/Fuentenueva, s.n. E-18071 Granada, ESP)
,
VAN DER VEER G.
(RIKILT, Wageningen Univ. and Res. Centre, Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, NLD)
,
VAN RUTH S.m.
(RIKILT, Wageningen Univ. and Res. Centre, Akkermaalsbos 2, 6708 WB Wageningen, NLD)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
137
号:
1-4
ページ:
142-150
発行年:
2013年04月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)