文献
J-GLOBAL ID:201302259667371862
整理番号:13A0961258
糖溶液におけるシリカ及びシュウ酸カルシウム複合体の速度論及び溶解度の特性
Aspects of the kinetics and solubility of silica and calcium oxalate composites in sugar solutions
著者 (3件):
EAST Christopher P.
(Centre for Tropical Crops and Biocommodities, Queensland Univ. of Technol., Brisbane, AUS)
,
FELLOWS Christopher M.
(School of Sci. and Technol., The Univ. of New England, Armidale, NSW, AUS)
,
DOHERTY William O.S.
(Centre for Tropical Crops and Biocommodities, Queensland Univ. of Technol., Brisbane, AUS)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
117
号:
3
ページ:
291-298
発行年:
2013年08月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)