文献
J-GLOBAL ID:201302259994367186
整理番号:13A0052566
マガキ(Crassostrea gigas)からの酵素加水分解物の調製とアンジオテンシンI変換酵素阻害ペプチドの精製
Preparation of enzymatic hydrolysate from oyster (Crassostrea gigas) and purification of angiotensin I-converting enzyme inhibitory peptides
著者 (6件):
JIN Eon Joo
(Gyeongsang National Univ., KOR)
,
KIM Jin-Soo
(Gyeongsang National Univ., KOR)
,
HA Jong-Myung
(Silla Univ., KOR)
,
KIM Andre
(Silla Univ., KOR)
,
CHOUNG Se Young
(Kyung Hee Univ., KOR)
,
CHOI Yeung Joon
(Gyeongsang National Univ., KOR)
資料名:
水産増殖
(Aquaculture Science)
巻:
60
号:
4
ページ:
539
発行年:
2012年12月20日
JST資料番号:
Y0285A
ISSN:
0371-4217
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)