文献
J-GLOBAL ID:201302260020970509
整理番号:13A1271603
塩酸脱アミドコムギグルテンの酵素加水分解に対する感受性に対する構造特徴の影響
Effect of the Structural Features of Hydrochloric Acid-Deamidated Wheat Gluten on Its Susceptibility to Enzymatic Hydrolysis
著者 (6件):
CUI Chun
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
HU Qingling
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
REN Jiaoyan
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
ZHAO Haifeng
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
YOU Lijun
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
,
ZHAO Mouming
(South China Univ. Technol., Guangzhou, CHN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
61
号:
24
ページ:
5706-5714
発行年:
2013年06月19日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)