文献
J-GLOBAL ID:201302260501980508
整理番号:13A1943767
脆性穀類食品の咀嚼中における咀嚼動力学及び崩壊の予備的分析
Preliminary analysis of mastication dynamics and fragmentation during chewing of brittle cereal foods
著者 (9件):
HEDJAZI L.
(INRA, BIA, Rue de la Geraudiere, 44316 Nantes, FRA)
,
GUESSASMA S.
(INRA, BIA, Rue de la Geraudiere, 44316 Nantes, FRA)
,
YVEN C.
(CNRS, UMR6265 CSGA, F-21000 Dijon, FRA)
,
YVEN C.
(INRA, UMR1324 CSGA, F-21000 Dijon, FRA)
,
YVEN C.
(Univ. de Bourgogne, F-21000 Dijon, FRA)
,
DELLA VALLE G.
(INRA, BIA, Rue de la Geraudiere, 44316 Nantes, FRA)
,
SALLES C.
(CNRS, UMR6265 CSGA, F-21000 Dijon, FRA)
,
SALLES C.
(INRA, UMR1324 CSGA, F-21000 Dijon, FRA)
,
SALLES C.
(Univ. de Bourgogne, F-21000 Dijon, FRA)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
54
号:
2
ページ:
1455-1462
発行年:
2013年12月
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)