文献
J-GLOBAL ID:201302260542531408
整理番号:13A1032605
滅菌食品加工における実時間H2O2モニタリングに対する無線センサシステムに向けて
Towards a wireless sensor system for real-time H2O2 monitoring in aseptic food processes
著者 (8件):
KIRCHNER Patrick
(FH Aachen, Juelich, DEU)
,
KIRCHNER Patrick
(Res. Centre Juelich GmbH, Juelich, DEU)
,
OBERLAENDER Jan
(FH Aachen, Juelich, DEU)
,
SUSO Henri-Pierre
(Elopak Corporate Offices, Spikkesat, NOR)
,
RYSSTAD Gunnar
(Elopak Corporate Offices, Spikkesat, NOR)
,
KEUSGEN Michael
(Philipps Univ. Marburg, Marburg, DEU)
,
SCHOENING Michael J.
(FH Aachen, Juelich, DEU)
,
SCHOENING Michael J.
(Res. Centre Juelich GmbH, Juelich, DEU)
資料名:
Physica Status Solidi. A. Applications and Materials Science
(Physica Status Solidi. A. Applications and Materials Science)
巻:
210
号:
5
ページ:
877-883
発行年:
2013年05月
JST資料番号:
D0774A
ISSN:
1862-6300
CODEN:
PSSABA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)